December 2020 actie maand

Het lekkerste cadeau

Voor Je Moeder

Men zegt niet voor niks:
“liefde gaat door de maag.” 

Een Oven heerlijke pom Vanaf

€ 9,99 (actieprijs)

Ons Verhaal

Wat begon als een 1 aprilgrap werd werkelijkheid, want na 1 april zijn Shifano en Miquil de challenge aangegaan om de lekkerste pom in kleiner formaat te maken, maar dan gebaseerd op familierecepten

Tijdens gesprekken werd snel duidelijk dat iedereen zijn of haar eigen manier heeft om pom te maken. Daarop besloten Shifano en Miquil de eigen familierecepten te combineren tot het pomrecept van Avenue Nine. Daarnaast zag Miquil hoe zijn moeder pom en pastei als cadeau gaf bij speciale gelegenheden. Een oude techniek van Miquil zijn vader, het idee van zijn moeder en het recept van Shifano zijn moeder zorgden ervoor dat ze snel aan de slag konden gaan. Dit leidde tot een ware innovatie in de Surinaamse keuken.

Geschiedenis

De pom is een oud joods gerecht uit de Surinaamse keuken wat voornamelijk wordt gegeten tijdens feesten.

Bij Avenue Nine werd gestart met Pomdag waarbij mensen in de gelegenheid zijn om Pom te bestellen in handige formaten voor 1 tot 2 à 3 personen die vervolgens kunnen worden afgehaald of thuisbezorgd. De eerste Pomdagen waren een groot succes. Mensen bestelden niet alleen voor henzelf, ook voor anderen. Een ideaal cadeau als het ook zo wordt verpakt, was de gedachte. Naast pom is ook pastei een perfect gerecht om als cadeau te geven. 

Aanbieding

Bij de Pomsalon bieden wij 3 typen POM aan. Er is keuze uit:

Wat onze Klanten Zeggen

Wij zijn al geruime tijd bezig met feedback vragen aan onze gasten. Hier enkele waardevolle opmerkingen.

5/5
"De pom was heerlijk, goed op smaak en de kip was mals. By far de lekkerste pom die ik buiten heb gegeten! Je merkt dat kwaliteit hier voorop staat."
Riena Gena
Financial Analyst
5/5
"De pom met kip en zoutvlees was lekker mang! Heb echt genoten. Grote portie en de peper die je erbij krijgt is echt lekker."
Axel Brown
ACCOUNTANT
5/5
"De Sranan krakti supu, de her heri, de pom: allemaal topsmaken! Zelfs de bigi sma uit de familie smulde ervan! Complimenten!"
Ida Does
Filmmaker

Veelgestelde Vragen

Zijn jullie serieus?

Jazeker! De pom salon is in Avenue Nine ontwikkeld aan de hand van een recept en techniek van Surinaamse ouderen. Het was eerst al grap bedoeld maar gezien wij zoveel aanvragen kregen hebben wij het daadwerkelijk verder ontwikkeld.

Zijn de kip en de zoutvlees halal?

Ja, de kip en zoutvlees die worden verwerkt in de pom zijn halal. Op die manier kunnen wij veel meer mensen en geloven voorzien van onze heerlijke pom. 

Wat zit er in de vegetarische pom?

De vegetarische pom wordt zonder kip en zoutvlees bereid. Daarom is deze pom voordeliger. De overige ingrediënten van de vegetarische pom zijn verder hetzelfde.

Leveren jullie ook buiten Rotterdam?

Ja, we bezorgen alleen bij een minimale bestelling van 30 euro. De bijkomende bezorgkosten worden berekend aan de hand van de afstand vanaf de locatie Avenue Nine in Rotterdam. Neem voor meer informatie contact op via +31619191144

Wij weten zeker dat je onze POM zult waarderen.

Scroll naar top